Tuesday, January 18, 2011

KaWaN

Arini mood x bape ok..sbb terlalu byk fkir arini... x selesai jgk 1 bnda ni... 
KAWAN, x slalu ada utk kita...mereka akn ada wktu mereka dlm kesusahan... bilakita yg susah nk nmpk batang idung pun mmg dah x nmpk. tapak kaki pun x ada kesan..
bila cll x angkt,bila msj x blas.
bila cll lg tukar no dgn bf.. mcm 2 la kwan..aku x pnah sushkn hampa.. just minta tolong 1 bnda ni je.. 2 pun xleh.. mcm² alsan hampa bg.. aku ingt suma 2.. mmg x suma sempurna...

MEREKA

Dalam keadaan ni kawan² fb byk bantu aku... paling bhagia bila owg yg aku syg snggup nk tolong...
snggup berkorban dmi aku... bt aku happy.. dia la tmpt aku mngadu suka n duka.. xda lekang ckit pun dari aku.. ada je klu aku nagis,ketawa,marah... tp kawan wktu aku mcm ni.. kawan bek sndri kwan live xda klu aku mcm ni.. yg ada kwan² fb..mereka lebh memahami wlpun x pnah sua muka.. yg terbaaeekkk! terima kasih ada wktu nana lg sedih n happy... x snang nk rpat dgn owg.. klu rapat pun 1 hari nnt msti dh makin jauh.. KAWAN ni xpnah kekal.. yg kekal hnya la keluarga... Tapi hati ni tetap sabar.. truskn hidup wlaupun sukar.. truskn usaha tnpa mereka. dalam hati aku ni tetap ada hampa.. aku tetap ada klu hampa dlm kesushan.. semoga gembira slalu.. nnt klu dh kawin jgn lupa jemput aku.... KAWAN TETAP KAWAN!!
                                                                RINDU SGT... :)

SAHABAT A.K.A CINTA SEJATI
Nasier
Dia selalu ada..
ada bila suka dan duka...
dia sanggup berkorban demi nk bahagiakan aku...
aku hargai 2.. xpnah terlintas kt fkiran ni dpat owg sebaik dia..
bahagia sgt bila dgn dia..
semua kekurangan aku dia tima seadanya..
wlaupun aku slalu bt peragai dia tetap cool.. hehe best kn??
hubungan kami dh 3 taun...dlm 3 taun ni jgk la mcm² yg jd... yg hlang hubungan kami pun ada..
apa slah kami pun enth la... 
senjata hubungan kami adlh KESABARAN...
apa yg berlaku ada hikmahnya.. kena trima dgn hati yg ikhlas.
♥ :)- ♥

SEKIAN... :)-p ♥













3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. huhu....terharu jap....thanks dear....LOVE u lah....♥

    ReplyDelete